5 Ocak 2012 Perşembe

VE İŞTE İLK DENEMEM.....

 NİHAYET YOĞUN UĞRAŞLAR SONUCU BİR BLOG SAYFASI AÇMAYA BAŞARDIM. GERÇİ HALA NASIL KULLANILIYOR BU BLOG TAM BİR BİLGİMDE YOK AMA DENEYEREK ÖĞRENİCEZ ARTIK. ŞU AN BU YAZIYI NASIL PAYLAŞIRIM ONU BİLE BİLMİYORUM DESEM YERİDİR:))))) NEYSE HERŞEY ZAMANLA ÖĞRENİLİYOR. AYNEN ŞEKER HAMURU SERÜVENİM GİBİ. EVET İLK OLARAK  BİTANECİK,DÜNYALAR GÜZELİ KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ PASTASINI YAPMAMLA BAŞLADI BU SERÜVEN. YOĞUN ARAŞTIRMALAR SONUCU ÇOOOOK ŞEY ÖĞRENDİM ŞU İNTERNETTEN. ŞEKER HAMURUNU KENDİM YAPTIM BU PASTANIN VE ÇOK UĞRAŞTIRMASIN DİYE PASTA KEKİNİ HAZIR ALDIM AMA HERKES BAYILDI BUNUN Bİ BENZERİNİDE KREŞTE KUTLADIĞIMIZ DOĞUM GÜNÜ İÇİN YAPTIM AMA ONUN RESMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM.

NEYSE İLK YAZIM BU ÇOK TA GEVEZELİK ETTİM SANIRIM. PASTACILIK VE KURABİYE DENEMELERİM DEVAM EDİYOR TABİİ. EN KISA ZAMANDA DİĞERLERİNİ DE PAYLAŞICAM.ÜSTELİK SİPARİŞ BİLE ALDIM. HADİ HAYIRLISI:)))))

5 yorum:

  1. Ilk yorumda benden gelsin o halde :)
    Blog dünyasina hosgeldin :)
    Umarim nice güzel paylasimlarin olur ve mutluluk verir burasi sana hep ;)

    Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  2. ya gerçekten kurabiyelerin hepsi birbirinden güzel harika görünüyorlar yiyesim geldi :)) bunlardan istiyorum mutlaka.sizi biraz yorucaz ama ben bunların tadını da merak ediyorum :) tuğba...

    YanıtlaSil
  3. tekrar merhabalaar:)
    ne hoş,ne cici bir sayfa bu böylee:)
    bayıldım hünerlerinize...
    seve seve izleyiciniz oldum hemen.
    bende sizi bekliyorum sayfama.
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil
  4. hoşbulduk... arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkürler en kısa zamanda bloglarınızı ziyaret edip üye olucam inş. tuğba'cım kurabiyelerin tadı çok güzel garanti verebilirim:))))

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldiniz,safalar getirdiniz :)
    Ne cici pastalar yapmışsınız,ellerinize e,emklerinize sağlık..
    Nice nice neşeli paylaşımlar diliyorum..
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil